Dezinsectie restaurante
Pentru că restaurantele sunt spații în care igiena trebuie să primeze, iar curățenia trebuie să atingă cele mai înalte standarde, este obligatoriu ca, periodic, să fie realizate procedee de dezinsecție profesională.
În primul rând, înainte de demararea procesului de dezinsecție restaurante, se proiectează un plan personalizat astfel încât să fie identificate și analizate problemele existente, dar și cele posibile, a căror apariție este iminentă.
Având în vedere faptul că în cadrul restaurantelor sunt depozitate cantități foarte mari de produse alimentare, infestarea cu insecte și chiar rozătoare pândește în orice moment. De aceea, în cadrul procedurii de dezinsecție restaurante, echipa de profesioniști va începe prin a sigila spațiile neizolate prin care dăunătorii ar putea pătrunde, precum fisurile din pereți sau geamuri.
După izolare, se va proceda la utilizarea anumitor capcane pentru identificarea eventualelor insecte zburătoare existente în incinta restaurantului. Acest procedeu este unul extrem de important, dat fiind faptul că aceste insecte pot transporta foarte multe bacterii și microorganisme dăunătoare organismului uman. Capcanele sunt diverse, de la cele adezive și până la cele cu lumină atractantă.
De asemenea, păsările pot reprezenta un pericol în ceea ce privește sistemele de ventilație și pot transmite boli periculoase oamenilor, motiv pentru care și acest aspect intră în atenția echipei de experți în dezinsecție retaurante.
Analiza mirosurilor este, de asemenea, un element important în ceea ce privește restaurantele. Mirosurile de orice tip vor fi îndepărtate, produsele utilizate având scopul de a preveni, în același timp, reapariția lor.
Dacă în cazul gospodăriilor dezinsecția este un proces opțional, realizat deseori doar în cazul infestărilor, atunci când discutăm despre restaurante procedura devine una foarte necesară care vizează în primul rând prevenția, sănătatea fiind factorul care primează.
|